Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در هفته گذشته قیمت اونس نقره در بازار‌های جهانی روز به روز افزایش پیدا می‌کند به طوری که در اوایل فوریه امسال یعنی حدود ۱۳ بهمن ماه، خبر شکستن رکورد جهانی قیمت نقره در جهان پیچید.
قیمت جهانی نقره در پایان هفته گذشته میلادی به ۲۹ دلار و ۲۵ سنت رسید که بالاترین قیمت در طول تاریخ است، براین اساس این فلز نقره‌ای در مدت زمان کوتاهی حدود ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۷ درصد رشد کرد و این حجم از رشد در مدت زمان کوتاه نیز خود یک تجربه بزرگ بود.
ماه سپتامبر سال گذشته نیز قیمت نقره در بازار‌های جهانی در مدت زمان کوتاه رشد کرد، اما در آن زمان به ۲۸ دلار و ۸۵ سنت رسیده بود. با این حال برخی از بزرگ‌ترین بانک‌های وال استریت در ماه‌های اخیر در پی روند صعودی فلزات خام، نظر مثبتی نسبت به دورنمای نقره داشتند.   برخی از کارشناسان، هدف قیمت هر اونس نقره را ۳۰ دلار پیش بینی کرده‌اند. بیشتر بخوانید قیمت طلا و سکه همچنان صعودی است نکته قابل توجه اینجاست که این روند صعودی قیمت نقره از ماه‌ها قبل آغاز شده به طوری که نوسان یک ساله قیمت جهانی نقره نشان می‌دهد این فلز ارزشمند بیش از ۵۱ درصد معادل ۹ دلار و ۱۲ سنت افزایش داشته، اما در همین مدت اونس جهانی طلا تنها ۱۵ درصد رشد داشته است.
بازرگانان بزرگ در جهان و دارندگان بزرگ‌ترین معادن نقره در جهان، عمده‌ترین دلیل افزایش بی سابقه قیمت نقره را افزایش تقاضای آن نسبت به چند سال گذشته می‌دانند به طوری که ناتوانی سایت‌های خرده فروشی در برابر سیل تقاضا برای شمش و سکه نقره بیش‌تر از هر زمانی در سراسر جهان به چشم می‌خورد.
دلیل افزایش تقاضا به نقره نیز همان طور که پیداست افزایش قیمت طلا نسبت به سال‌های گذشته و زمزمه‌های کمبود آن در معادن در آینده نه چندان دور است. همین موضوع و حواشی آن موجب شده تا رغبت مردم به سمت خرید فلزی گران‌بها اما ارزان قیمت‌تر یعنی نقره بیشتر شود.
در همین راستا ابراهیم محمد ولی رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت نقره در بازار‌های جهانی اظهار کرد: قیمت طلا در بسیاری از کشور‌های جهان افزایش یافته و همین افزایش قیمت طلا موجب شده تا تقاضای مردم به سمت نقره بیشتر شود.
او افزود: تقاضا به نقره در بازار‌های داخلی نیز طی یک سال گذشته افزایش پیدا کرده چرا که قیمت طلا در این مدت به قدری افزایش یافته که توان خرید آن از بسیاری از اقشار جامعه گرفته شده و افراد به ناچار برای خرید زیور آلات یا سرمایه گذاری، روی به این فلز آورده‌اند.
بر اساس این گزارش کارشناسان بر این باورند که در افق میان‌مدت افزایش قابل توجه قیمت، می‌تواند به ضرر نقره تمام شود به این دلیل که احتمالا ضربه محکمی به تقاضای فیزیکی این فلز وارد می‌کند. البته در نقطه مقابل این افزایش قیمت می‌تواند سبب شود که از این پس سرمایه‌گذاران به نقره نیز مانند طلا به چشم مقصدی برای سرمایه‌گذاری نگاه کنند.
البته محاسبه نرخ برابری نقره و طلا سبب شده است تا برخی از تحلیلگران ادعا کنند که احتمالا طلا مانعی بر سر راه نقره شود و به همین دلیل احتمالا رالی صعودی نقره خیلی به طول نخواهد انجامید. در حال حاضر با یک اونس طلا می‌توان ۵/ ۶۳ اونس نقره را خریداری کرد، در حالی که در تاریخ ۲۵ ژانویه یعنی هفت روز پیش این نرخ برابری برابر با ۳/ ۷۳ بود.
با تمام این تفاسیر که قیمت نقره رو به افزایش است، ارزش آن نیز به مراتب بیشتر می‌شود همچنین با اظهاراتی که در خصوص صادرات جواهرات مطرح شده است، امید می‌رود جواهرات و مصنوعات ایرانی حرفی برای گفتن در بازار‌های جهانی داشته باشد.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت طلا قیمت نقره اونس طلا بازار های جهانی نقره در بازار قیمت نقره قیمت طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.45 درصد افزایش به 2312 دلار و 19 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.51 درصدی به 2320 دلار و 30 سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه 0.4 درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/15

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، 12 درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازارهای آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گرانبه، قیمت نقره با 1.76 درصد افزایش به 27 دلار و 16 سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش 0.7 درصدی  955 دلار و 80 سنت معامله می‌شود.

انتهای پیام/2

دیگر خبرها

  • جام جهانی تیراندازی| دست رستمیان از کسب مدال کوتاه ماند
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • صعود هانیه رستمیان به فینال جام جهانی باکو
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد