Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ وضعیت فنی کوتاه مدت هر دو فلز امروز با چرخش قابل توجهی به سمت صعودی حرکت کرد. کاهش ارزش دلار آمریکا در بازار ارز و افزایش چشمگیر قیمت نفت خام در طول هفته جاری از جمله محرک‌های اصلی بازار فلزات گرانبها بوده است. بر این اساس روز گذشته طلای آتی ژوئن با ۳۰.۹۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۶۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۰ دلار در هر اونس و نقره آتی می در بازار کومکس نیویورک با ۰.۴۳۶ دلار افزایش به قیمت ۲۵.۹۵۵ دلار در هر اونس معامله شد.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند ترکیبی داشتند. شاخص‌های سهام در ایالات متحده روند صعودی قابل توجهی به ثبت رساندند تا جایی که شاخص داو جونز برای نخستین بار موفق به عبور از مرز ۳۴ هزار واحدی شد، در حالی که داو جونز موفق به ثبت رکوردی جدید شد، دو شاخص دیگر نیز در آستانه فتح رکوردهای جدید قرار گرفته‌اند. در اروپا نیز شاخص استاکس یک شبه به بالاترین سطح تاریخی خود دست یافت.

در بازارهای مهم خارجی، شاخص دلار آمریکا تنها اندکی افزایش یافت، به نظر می‌رسد روند صعودی شاخص دلار در هفته جاری رنگ باخته باشد. قیمت نفت خام نیمکس هم بدون تغییر و با حفظ ثبات در حدود ۶۳.۳۰ دلار در هر بشکه معامله شد. همچنین بازده اوراق قرضه خزانه‌داری ایالت متحده به ۱.۶۱۸ درصد رسید.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، قیمت‌های آتی طلای ژوئن روز گذشته به بالاترین سطح خود در شش هفته گذشته رسید و معاملات دیروز روند صعودی از معاملات اخیر را شکل داد. در حال حاضر روند صعودی و نزولی معاملات در یک سطح کلی در بازارهای کوتاه مدت قرار دارند. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت فنی بالاتر از ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن قیمت‌ها به کمتر از سطح پشتیبانی فنی و پایین‌ترین سطح قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۱۷۲۳.۲۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا بر روی بالاترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۷۹.۶۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت بر روی ۱۷۷۵ دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا ۱۷۵۹.۴۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم ۱۷۵۰ دلار در هر اونس است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

قیمت معاملات آتی نقره روز گذشته به بالاترین سطح سه هفته گذشته خود دست یافت. روند صعودی و نزولی قیمت نقره در یک سطح کلی فنی در معاملات کوتاه مدت قرار گرفته است. پس از معاملات روز گذشته، روند نزولی ده هفته‌ای نقره در نمودارهای روزانه نفی شده است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۷ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به سطح حمایت کامل و کمترین قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۲۴.۶۸ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۶.۰۷ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم بر روی ۲۶.۵۰ دلار در هر اونس قرار گرفته در حالی که سطح پشتیبانی نخست نقره بر روی پایین‌ترین نرخ معاملات روز گذشته یعنی ۲۵.۳۸ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم بر روی ۲۵ دلار در هر اونس مشاهده شده است.

پربیننده ترین طلا عقب‌نشینی کرد / ادامه روند نزولی فلز زرد قیمت دلار ۲۵ فروردین ماه۱۴۰۰ مقاومت دلار در برابر انفجار اخبار قیمت دلار ۲۶ فروردین ماه۱۴۰۰ پیش بینی قیمت طلا در روزهای پایانی ماه / باز شدن قفل معاملات با روشن شدن آینده روابط سیاسی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا برجام دلار در هر اونس و سطح معاملات روز گذشته بالاترین سطح سطح پشتیبانی قیمت معاملات هفته گذشته گذشته یعنی روند صعودی سطح مقاومت هدف بعدی بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟

به گزارش صدای ایران از تجارت‌نیوز، قیمت دلار در دو هفته ابتدایی اردیبهشت، مجموعاً ۴۶۰۰ تومان کاهش ارزش پیدا کرده است. روند نزولی قیمت اسکناس آمریکایی با فروکش کردن زمینه‌های تنش نظامی میان ایران و اسرائیل آغاز شد. دلار طی هفته‌های اخیر با افت پلکانی در کریدور ششم عقب‌نشینی کرد و حتی در کف کریدور ششم نیز معامله شد. در آخرین معامله نقدی روز پنجشنبه دلار در پله هفتم از کانال ابتدایی کریدور ششم به کار خود پایان داد.

اخبار سیاسی سیگنال مساعد به بازار‌ها داد

موضوع سفر محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی به عربستان و اظهار امیدواری مسئولان مربوطه نسبت به این سفر، روند کاهشی قیمت دلار را در بیشتر روز‌های هفته گذشته رقم زد. از سوی دیگر احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت با انتشار تصویری از جلسه با همتای عربستانی خود اعلام کرد: «گفت‌وگوی بسیار سازنده‌ای انجام شد و فیصل ابراهیم با هر پنج پیشنهاد ایران موافقت و بر تدوین نقشه راه همکاری‌های اقتصادی بخش دولتی-خصوصی و سرعت در اجرای آن تاکید کرد.»

این اظهارات، جو مثبتی در میان معامله‌گران ایجاد کرد؛ علاوه بر آن برخی فعالان اقتصادی این رخداد‌ها را کورسوی امیدی برای کاهش فشار‌های اقتصادی و ارزی تعبیر می‌کنند و امیدوارند آینده بهتری در پرتو تعاملات منطقه‌ای در انتظار تهران باشد.

از سوی دیگر، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، هفته گذشته اعلام کرد «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ششم تا هفتم ماه مه (۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت) برای دیدار با مقامات بلندپایه ایرانی به ایران سفر می‌کند.

خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟

در همین راستا معامله‌گران کاهشی بازار امید دارند در هفته سوم اردیبهشت اسکناس دلار به کریدور ۵۰ هزار تومانی برگردد؛ اما به نظر می‌رسد سیگنال‌هایی که روانه بازار می‌شود تاثیری یکی دو روزه در بازار دارند. کارشناسان اقتصادی کف قیمت دلار را محدوده ۵۱ تا ۵۲ هزار تومانی می‌دانند. آنها معتقدند با وجود اینکه نهاد سیاست‌گذار تلاش دارد قیمت دلار به پله‌های بالاتر کریدور ۵۰ هزار تومانی ورود نکند، اما تمایلی نیز به برگشت به کانال ۴۰ هزار تومانی ندارد.

درهم در کانال ۱۶ هزار تومانی بسته شد

قیمت درهم روز پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت بدون تغییر و با قیمت رقم ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومانی معامله شد. تتر روی رقم ۶۱ هزار و ۹۰۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس در آخرین معامله هفته گذشته با کاهش ۲۰۰ تومانی روی رقم ۷۷ هزار و ۱۰۰ بسته شد. یورو نیز روز پنجشنبه در کف کانال ۶۶ هزار تومانی به کار خود پایان داد.

گفتنی است اسکناس و حواله دلار در دو روز پایانی هفته گذشته تغییر قیمت نداشتند. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان عرضه شد.

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها: ۱۷ ارديبهشت
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید
  • سرک دلار به کانال ۶۰
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟