Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – اکرم شعبانی؛ روند افزایش تورم و نگرانی‌های بلندمدت اقتصادی از جمله مواردی است که بر افزایش تقاضای فلزات گرانبها تاثیرگذار بوده است. بر این اساس روز گذشته طلای آتی دسامبر با ۴.۳۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۹۸.۸۰ دلار در هر اونس و نقره آتی دسامبر در بازار کومکس نیویورک با ۰.۳۴ دلار افزایش به قیمت ۲۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۱ دلار در هر اونس معامله شد.

در گزارش روز پنجشنبه ایالات متحده گزارش شاخص قیمت تولیدکننده در ماه سپتامبر نسبت به ماه آگوست افزایش ۰.۵ درصدی داشت در حالی که انتظار می‌رفت نسبت به ماه آگوست افزایش ۰.۶ درصدی داشته باشد. گزارش شاخص قیمت مصرف کننده که روز چهارشنبه منتشر شد، فراتر از پیش‌بینی‌ها بود. همزمان در چین شاخص قیمت تولیدکننده در ماه سپتامبر رکورد ۱۰.۷ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رساند، این شاخص در ماه آگوست نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹.۵ درصد افزایش یافته بود. ارزیابی‌های جدید از تورم در اقتصادهای بزرگ جهان نشان می‌دهد روند افزایشی تورم ممکن است بیش از یک تورم گذرا باشد اگرچه همچنان برخی مقامات فدرال رزرو معتقدند افزایش تورم کنونی گذرا و کوتاه مدت است. در چنین شرایطی طبیعی است که تقاضای فلزات گرانبها و در نتیجه قیمت‌ها افزایش یابد.

روز گذشته بازارهای جهانی سهام روند ترکیبی داشتند. در ایالات متحده آمریکا هر سه شاخص اصلی روند افزایشی قابل توجهی در پیش گرفتند که به گفته کارشناسان ناشی از انتشار گزارش درآمد شرکت‌های آمریکایی و در نتیجه آن، افزایش سود قابل توجه بانک‌ها و شرکت‌های بهداشتی و درمانی بوده است.

در بازارهای اصلی خارجی روز گذشته شاخص دلار آمریکا اندکی کاهش یافت. معاملات آتی نفت خام نیمکس به روند افزایشی خود ادامه داد و هر بشکه نفت خام به قیمت ۸۱.۷۵ دلار معامله شد. همچنین بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه‌داری ایالات متحده نیز به محدوده ۱.۵۴ درصدی رسید.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند صعودی معاملات آتی طلا از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت و بالاترین سطح قیمت معاملات ماه سپتامبر یعنی ۱۸۳۶.۹۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح حمایتی و پایین‌ترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۴۹.۹۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۸۰۱.۹۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۸۱۰.۶۰ دلار در هر اونس است. سطح حمایتی نخست طلا در پایین‌ترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۸۷.۶۰ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم ۱۷۷۵ دلار در هر اونس عنوان شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

از دیدگاه فنی، روند نزولی معاملات آتی نقره همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. افزایش قیمت‌ها در هفته جاری اندکی از روند صعودی قیمت‌ها را در نمودارهای میله‌ای روزانه شکل داده است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۵ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح حمایتی ۲۲ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره ۲۳.۷۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۲۴ دلار در هر اونس مشاهده شده در حالی که سطح حمایتی نخست نقره بر روی ۲۳ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم بر روی ۲۲.۵۰ دلار در هر اونس قرار گرفته است.

پربیننده ترین ثبت نام ایران خودرو (لینک و جزییات جدید) کوییک ۲۳۲ میلیون تومان شد (۱۴۰۰/۷/۲۱) تحولات مدیریتی سه بانک‌ صادرات، سپه و توسعه صادرات ثبت نام ایران خودرو ( لینک دنا پلاس توربو اتوماتیک ) قیمت گوجه ۴ برابر شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دلار در هر اونس و سطح سطح قیمت معاملات روند افزایش سطح حمایتی سطح مقاومت روز گذشته هدف بعدی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها: ۱۷ ارديبهشت
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • رشد قیمت انواع ارز در معاملات امروز مرکز مبادله
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم